Nincs aktuális esemény.
Hírek
"Szimuláció és optimalizáció" - 2011. augusztus PDF Nyomtatás E-mail

Végéhez közeledik a Széchenyi István Egyetemen a szimuláció és optimalizáció témakörében zajló, uniós támogatású matematikai kutatási projekt, amelynek eredményeként Győr felkerült a világ tudományos térképére.

Tovább...
 
"Szimuláció és optimalizáció" - 2011. július PDF Nyomtatás E-mail

Július első napjaiban nemzetközi tudományos konferenciát tartottak a győri Széchenyi István Egyetemen (SZE-Győr), amelyre a világ minden tájáról érkeztek neves kutatók. A visszajelzések alapján igen eredményesnek mondható a találkozó.

Tovább...
 
Szimuláció és Optimalizáció nemzetközi tudományos konferencia PDF Nyomtatás E-mail

Végéhez közeledik a Széchenyi István Egyetem (SZE-Győr) átfogó fejlesztési programjának részeként részben uniós és állami forrásból megvalósuló „Szimuláció és optimalizáció” célzott matematikai alapkutatási projekt. A kétéves támogatási időszak utolsó szakaszában, 2011. június 29. és július 1. között kiemelkedő jelentőségű nemzetközi tudományos konferenciát tartanak a győri kampuszon, amelyen Moszkvától New York-ig, Berlintől Isztanbulig számos egyetem és kutatóintézet világhírű kutatója részt vesz.

Tovább...
 
"Szimuláció és optimalizáció" - 2011. június PDF Nyomtatás E-mail

„Szimuláció és Optimalizáció” címmel június 29. és július 1. között nemzetközi tudományos konferenciát rendeznek a Széchenyi István Egyetemen – a programon Moszkvától New York-ig, Berlintől Isztambulig várhatóan 23 egyetem és kutatóintézet 40 világhírű kutatója tart előadást.

Az angol munkanyelvű rendezvény elsődleges célja a győri központtal működő nemzetközi kutatói team eddig elért eredményeinek bemutatása. A konferencia részeként három tudományos workshop-on vehetnek részt az érdeklődők.

 
„Szimuláció és optimalizáció” - 2011. május PDF Nyomtatás E-mail

A Széchenyi István Egyetem kutatói tevékenységét világszínvonalú informatikai berendezések segítik. A Matematika és Számítástudomány Tanszék a június végén tartandó „Szimuláció és Optimalizáció” nagyszabású nemzetközi konferencia felvezetéseként mindenki számára lehetőséget teremt a professzionális eszközök személyes kipróbálására.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 1 (9 - 21)