Nincs aktuális esemény.
Hírek
„Szimuláció és optimalizáció” - 2011. január PDF Nyomtatás E-mail

A közeljövőben számos nemzetközileg is jelentős tudományos találkozót tartanak Győrben a „Szimuláció és optimalizáció” matematikai alapkutatási projekt keretében. Február végén találkoznak a révfalui kampuszon a szaúd-arábiai KAUST egyetem kutatói a pozitivitás témakörét trintp worshop keretében. Június végén több száz főt várnak a világ minden tájáról egy nagyszabású tudományos konferenciára. A szakma élvonalába tartozó magyar származású Komzsik Lajos tavaly nyári látogatását követően idén áprilisban újra eljön Kaliforniából a Széchenyi István Egyetemre, hogy megossza tudását az itteni kutatókkal.

 
„Szimuláció és optimalizáció” - 2010. december PDF Nyomtatás E-mail

A Széchenyi István Egyetem „Szimuláció és optimalizáció” projektjének egyik fontos elemeként a győri központú nemzetközi kutatói team összeállítása a közelmúltban megtörtént, jelenleg a szakmai műhelymunkára koncentrálnak a szakemberek. A szomszédos Ausztriától a tengerentúli egyetemek kutatóin keresztül az arab világig bezárólag megannyi világszerte elismert matematikus dolgozik együtt a közös eredményekért, közülük többen rendszeresen Győrbe is ellátogatnak.

 
„Szimuláció és optimalizáció” Hírlevél - 2010. november PDF Nyomtatás E-mail

TARTALOM:

1. Jövő nyáron kerül megrendezésre a MindOpt konferencia
2. A számítástudomány új felfedezése: a „klasszikus” videokártya (GPU) új szerepben
3. Erősödő nemzetközi partnerkapcsolat

Tovább...
 
2010. októberi hírek PDF Nyomtatás E-mail

TARTALOM:

1. Sikeres volt a szeptember végi nemzetközi konferencia
2. Új szuperszámítógépek a győri egyetemen
3. Kutatási együttműködés a szaúd-arábiai KAUST egyetemmel
4. Nemzetközi optimalizálási konferencia decemberben

Tovább...
 
2010. szeptemberi hírek PDF Nyomtatás E-mail

A győri Széchenyi István Egyetemen 2010. szeptember 29. és október 1. között nemzetközi számítástudományi konferencia kerül megrendezésre „PaRAcC” címmel (Parallel and Accelerated Computing – Párhuzamos és gyorsított számítások), amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Eredmények: 10 (18 - 21)